PowerPark HorseShow

Kilpailu

PowerPark Horse Show 2018 koostuu kolmesta erillisestä kilpailusta:
27.-29.4.2018 Vappukilpailut ja huvipuiston avajaiset / esteratsastus, 3-taso ---- Lataa esite --- Lataa aluekartta
27.-29.7.2018 Ratsastuskouluoppilaiden valtakunnalliset mestaruuskilpailut / koulu + este --- Lataa esite
31.7.-5.8.2018 PowerPark Horse Show – kaikkien ikäluokkien SM-kilpailut / esteratsastus --- Lataa esite

Vappukilpailut ja huvipuiston avajaiset / esteratsastus, 3-taso

Kilpailuissa ratsastetaan pikkuponicup, ponicup sekä junioricup osakilpailut. Lisäksi kilpailuissa Tallink Silja amatöörisarjan ja Racing noviisisarjan osakilpailut sekä amatöörisarjan osakilpailu. Vappukilpailuissa myös muiden avointen luokkien ( 70 – 130 ) lisäksi kaksi suuripalkintoista karsintaa ja finaalia estekorkeuksilla 100 ja 110.

Ratsastuskouluoppilaiden valtakunnalliset mestaruuskilpailut

Ratsastuskouluoppilaiden valtakunnalliset mestaruuskilpailut ovat ainutlaatuinen konsepti suomalaisessa ratsastusurheilussa. Kilpailuun osallistuvat ovat SRL:n hyväksymien ratsastuskoulujen oppilaita ja he ratsastavat kilpailussa edustamiensa ratsastuskoulujen opetushevosilla.

Kilpailussa on ollut kautta vuosien ohjaava ja neuvova ilmapiiri, joka kannustaa ja auttaa kaikkia osallistujia, myös opettajia, valmentajia, toimihenkilöitä ja tukijoukkoja. Oman lisänsä kilpailuun ja sen tunnelmaan tuovat nimenomaan tukijoukot - yhden ratsastajan mukana tulee usein perheenjäseniä tai kavereita, yhden hevosen mukana tulee useita ratsastajia tukijoukkoineen ja ratsastuskoulujen mukana saattaa tulla isompi kannustajajoukko. Voidaankin todeta, että tavanomaisesta kilpailusta poiketen RKO- mestaruuksiin osallistuu runsaampi määrä ratsastajia, opettajia ja tukijoukkoja. Ja se, jos mikä, tekee kilpailuista ikimuistettavan – ilmassa on varmasti suuren urheilujuhlan tuntua!

SM-kilpailut

31.7.-5.8.2018 järjestetään kauden päätapahtuma, PowerPark Horse Show – esteratsastuksen kaikkien ikäluokkien SM-kilpailut. Tarjolla on SM-kilpailujen lisäksi kaikille avoimia luokkia alkaen 70 cm korkeudesta.

Kisaviikon torstaista lauantaihin suomenmestaruuksista kisaavat pikkuponit, isot ponit ja lapsiratsastajat, perjantaista sunnuntaihin tulessa ovat juniorit, nuoret ja seniorit. Lauantaina ja sunnuntaina ratkotaan suomenhevosten estemestaruudet.

Lisäksi kisaviikolla kisataan viime vuodelta tuttu Ride & Drive luokka, perjantaina 120/130 cm. Luokasta 10 parasta pääsee illan jännittävään karting-kilpailuun. Karting-kilpailu ajetaan PowerParkin ulkoradalla Mika Salo Circuitilla, sateen sattuessa kilpailu siirretään sisätiloihin.

Suomessa kilpailtavista estekorkeuksista lähes 70 % suoritetaan 100 – 110 luokissa. PowerPark Horse Show tarjoaa tälle kohderyhmälle kaksi suuripalkintoista luokkaa

Powerpark HorseShow-kilpailusarja: Säännöt

Kilpailusarjassa on kaksi suuripalkintoista luokkaa estekorkeuksilla 100 cm ja 110 cm. Vappukilpailuissa (28.4.2018) ratsastetaan yksi karsinta kummallakin estekorkeudella. Kummastakin karsinnasta 15 parasta pääsee suoraan Vappu-kisaviikonlopun isopalkintoiseen Super- finaaliin. Lisäksi 5 parasta kummastakin finaalista suoraan SM-Kisaviikon finaaleihin. SM-kisaviikolla on kaksi karsintaluokkaa kummaltakin korkeudelta (100 cm ja 110 cm tiistaina ja keskiviikkona), joista molemmista selviytyy finaaliin 15 parasta ratsastajaa. Torstaina 2.8.2018 ratsastetaan 100 cm finaali 105 cm radalla ja 110 cm finaali 115 cm korkeudella. Finaalien palkintorahat ovat tuntuvat: 105 cm radalla 1000 € – 500 € – 200 € ja 115 cm korkeudella 1500 € – 1000 € – 500 €. Yksityiskohtaiset kilpailusäännöt julkaistaan kilpailukutsun yhteydessä.
Seuraa meitä myös somessa, ja pysy ajantasalla: PowerPark Horse Show @ Facebook & PowerPark Horse Show @ InstagramFacebook: PowerPark Horse Show
Löydät meidät myös instagramista @pphorseshow - seuraa ja pysy ajantasalla© PowerPark HorseShow 2017-2018