Suomi100logo
PowerPark HorseShow

Kilpailu - Ratsastuskouluoppilaiden valtakunnalliset mestaruuskilpailut

Ratsastuskouluoppilaiden valtakunnalliset mestaruuskilpailut ovat ainutlaatuinen konsepti suomalaisessa ratsastusurheilussa. Kilpailuun osallistuvat ovat SRL:n hyväksymien ratsastuskoulujen oppilaita ja he ratsastavat kilpailussa edustamiensa ratsastuskoulujen opetushevosilla.

Kilpailussa on ollut kautta vuosien ohjaava ja neuvova ilmapiiri, joka kannustaa ja auttaa kaikkia osallistujia, myös opettajia, valmentajia, toimihenkilöitä ja tukijoukkoja. Oman lisänsä kilpailuun ja sen tunnelmaan tuovat nimenomaan tukijoukot - yhden ratsastajan mukana tulee usein perheenjäseniä tai kavereita, yhden hevosen mukana tulee useita ratsastajia tukijoukkoineen ja ratsastuskoulujen mukana saattaa tulla isompi kannustajajoukko. Voidaankin todeta, että tavanomaisesta kilpailusta poiketen RKO- mestaruuksiin osallistuu runsaampi määrä ratsastajia, opettajia ja tukijoukkoja. Ja se, jos mikä, tekee kilpailuista ikimuistettavan – ilmassa on varmasti suuren urheilujuhlan tuntua!

PowerPark Horse Show 2018 koostuu kolmesta erillisestä kilpailusta:
27.-29.4.2018 Vappukilpailut ja huvipuiston avajaiset / esteratsastus, 3-taso
27.-30.7.2018 Valtakunnalliset ratsastuskoulujen mestaruudet / koulu + este
31.7.-5.8.2018 PowerPark Horse Show – kaikkien ikäluokkien SM-kilpailut / esteratsastus

Seuraa meitä myös somessa, ja pysy ajantasalla: PowerPark Horse Show @ Facebook & PowerPark Horse Show @ InstagramFacebook: PowerPark Horse Show
Löydät meidät myös instagramista @pphorseshow - seuraa ja pysy ajantasalla© PowerPark HorseShow 2017