Suomi100logo
PowerPark HorseShow
« Takaisin ajankohtaista sivulle

20.1.2017

Suomi 100 -juhlavuoden esteratsastuskilpailut, Mahdollisuuksien hevonen

PowerPark Horse Show ratsastetaan Härmässä kesällä 2017

Etelä-Pohjanmaan sydämessä, PowerParkissa Kauhavan Alahärmässä, ratsastetaan kaikkien aikojen esteratsastuskilpailut, PowerPark Horse Show 2.- 6.8.2017. PowerParkin ja uuden hevosurheilukeskuksen omistaja Lillbacka Powerco Oy:n toimitusjohtaja Pekka Lillbacka sekä kilpailun järjestäjiä edustavat Jari Koivusalo ja Tuomas Virrankoski iloitsevat syntyneestä yhteistyösopimuksesta.

– Onhan tämä aivan mielettömän hieno tilaisuus. Ratsastustapahtuma yhdistää kilpaurheilun jännityksen PowerParkin huvipuiston elämyksiin eli tarjolla on koko perheelle tekemistä ja seurattavaa. Kun alueella on näin upea, uusi hevosurheilukeskus, on koko lajin ja seutukunnan etu, että sitä myös hyödynnetään, PowerPark Horse Shown promoottori Tuomas Virrankoski toteaa.

Tapahtumajärjestäjä ja PowerPark ovat sopineet useamman vuoden yhteistyöstä, joten hevosurheilun ystävillä on lupa odottaa unohtumattomia kilpailuelämyksiä myös tulevina vuosina. PowerPark Horse Show tulee olemaan merkittävä esteratsastustapahtuma koko Suomessa, sillä jo tulevana kesänä kilpailuissa tullaan näkemään kansainvälisiä esteratsastajia.

Viisipäiväinen esteratsastuskilpailu käydään PowerParkin hevosurheilukeskuksessa, Suomen uusimmalla raviradalla, jossa järjestettiin juhannuksena 2016 ensimmäistä kertaa kylmäverihevosten maailman suuripalkintoisin kilpailu Nordic King.

- PowerParkin raviradan keskikentälle valmistuu kesällä uusi 100 x 100 m kuitupohjainen ratsastuskenttä. Tulevan ratsastuskentän pohja on alun pitäen suunniteltu nimenomaan ratsastuskentän tarpeita varten - siinä on noin kaksi metriä eri kerroksia suodatinkankaineen, Pekka Lillbacka kertoo.

- Hyvälle perustalle saadaan rakennettua vaativaan käyttöön soveltuva ratsastuskentän pohja. Lisäksi kenttä kestää, vaikka tulisi kovempikin sadekuuro. Kentälle sopii mainiosti kansainväliset mitat täyttävä ratsastuskenttä verryttelyalueineen, Lillbacka toteaa.

Ratsastuskenttä sijaitsee yhdeksänkerroksisen katsomo-, ravintola- ja tuomarirakennuksen edessä. Katsomosta on mukava seurata huipputason ratsastusta ja rakennuksessa on useita ravintolapisteitä sekä VIP-tilat aurinkoterasseineen.

PowerPark Horse Show tarjoaa loistavat puitteet kilpailla kansainvälisen tason ratsastuskilpailut. Tämä mahdollisuus on tarjolla kaiken tasoisille kilpailijoille, sillä ensimmäisten päivien luokat alkavat 70 cm korkeudesta ja kilpailut huipentuvat viikonlopun 140 cm:n estekorkeuksiin. Tavoitteena on rakentaa kilpailijoille, huoltajille, yleisölle ja yhteistyökumppaneille unohtumaton esteratsastustapahtuma aivan Etelä-Pohjanmaan sydämessä.

Kilpailijoiden, huoltajien ja hevosten näkökulmasta olosuhteet hevosurheilukeskuksessa ovat erinomaiset, onhan koko 27 hehtaaria valjastettu nimenomaan hevosurheilutapahtumia varten. Vuonna 2016 valmistunut huoltorakennus tarjoaa hevosille asianmukaiset pesu- ja huoltotilat. Hevosille on myös valmiina 100 kiinteää karsinaa ja tarpeen mukaan alueelle pystytetään telttajaboja.

Kilpailijoille ja huoltajille huoltorakennus tarjoaa hotellitasoiset peseytymis- ja saniteettitilat. Alueella on myös ravintolapalvelut A-oikeuksineen sekä mahdollisuus majoittua hevos- tai matkailuautoissa. PowerPark kahden kilometrin päässä tarjoaa 400 vuodepaikkaa ja Rio Grande -leirintäalueella on loistavat puitteet uima-altaineen ja palveluineen majoittua omalla asuntovaunulla tai -autolla.

Kilpailujen laaja messualue sijaitsee katsomorakennuksen välittömässä läheisyydessä. Mukana tapahtumassa ovat maan johtavat hevostarvikekauppiaat. Shoppailla voi myös monipuolisessa RoadHouse -ostoskeskuksessa.

Yhteistyökumppaneille ja yrityksille PowerPark Horse Show tuo erinomaisen mahdollisuuden tuoda asiakkaita tapahtumaan. Laadukkaat VIP -tapahtumat ja hienot urheilusuoritukset mahdollistavat unohtumattoman elämyksen esteratsastuksen parissa.

Lisätiedot: Tuomas Virrankoski, promoottori, PowerPark Horse Show, puh. 0405162590

Facebook: PowerPark Horse Show
Löydät meidät myös instagramista @pphorseshow - seuraa ja pysy ajantasalla© PowerPark HorseShow -